Proposed Residence for Mr. Ankur at Chiraundi, Ranchi

This 2135 sqft plot area Contemporary House is carefully designed to facilitate its G+2 floor with privacy, comfort, natural light & ventilation. Keeping the aesthetic minimal and modern.

The Ground floor plans were carefully designed in accordance with utilize the maximum area of residence with parking and 1 BHK units with the sun-path and wind movement pattern of the site.


The 1st floor designed for owner where all rooms are planned as per vastu which follow proper comfort, natural light & ventilation.


The 2nd floor plans were carefully designed to enhance the human experience in a limited area with all requirements which clients needs to fulfill for better living and also designed for now with the awareness of yesterday and unknown tomorrow. The client want to rent out these two 2 BHK units on 2nd floor so that they can achieve benefit on future form rent.


2 views0 comments

Recent Posts

See All